Mikael Jansson om försvarsberedningen

Efter sju sorger och åtta bedrövelser presenteras nu intervjun med Mikael Jansson om arbetet med försvarsberedningen:

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=c_VNwh1_OJI]

 

På grund av att vi är så grundligt otekniska här på bloggen så har det tagit sin rundliga tid att få upp det här klippet, trots att intervjun gjordes i tisdags och levererades i torsdags. Bildkvaliteten kunde vara lite bättre också, och vi ska försöka fixa det med teknikkillarna kommande vecka.
Vi har som sagt tänkt att vi skall ha det här som ett återkommande inslag på bloggen. Intentionen är att genomföra intervjuer om bl.a. försvarsberedningen men också att exempelvis svara på frågor från läsekretsen. Så, om någon vill ställa en fråga som det finns möjlighet att besvara (sekretess etc.  kan självklart spela in) så är ni välkomna att posta dem som kommentarer här eller skriva dem till lantvarnet (snabela) gmail punkt com, alternativt på Twitter: @Lantvarnet.

  • jan-olov

    En klok försvarspoliiker.

  • Anonym

    Kloka tankar. Kan inte annat än hoppas SD växter markant 2014! Till alla er som är tveksamma på SD så läs på deras hemsida om vad man tycker i dom olika frågorna och för guds skull SD är inte ett enfrågeparti.