Terrordåden i Frankrike

10922117_434949883322506_479879234_n

Sverigedemokraternas försvars och säkerhetspolitiska råd skulle idag publicerat ett inlägg inför söndagens start av konferensen Folk och försvar i Sälen. De vidriga Terrordåden i Frankrike gör dock att detta inlägg kommer publiceras senare, troligen under söndagen.

Våra tankar går dessa dagar först och främst till alla de drabbade, deras anhöriga, kollegor och andra som drabbats av dessa vidriga terroristdåd!
Att stå upp för Demokrati, Yttrandefrihet, Fred och Frihet är alltid mycket viktigt, dagar som dessa är kampen för dessa saker än viktigare! Mörkrets krafter – oavsett vad de säger sig stå för – Skall bekämpas och kommer aldrig att segra!

VIVE LA FRANCE!

  • Peter Grafström

    Att stå upp för demokrati etc det gör inte Usa/Nato som lät dessa förledda unga män slåss i Usa/Natos krig genom ombud i Syrien. När de återkom som proffessionella soldater var det som en del av en typisk Gladio-operation lik många andra terrordåd som Natos ‘staybehind’ Gladio-nätverk iscensatt och skylt bla på vänsterextrema.
    Mörkrets krafter är Usa/Nato och den internationella anglosaxiskt dominerade finansoligarki som vill ha evigt krig om länder tror att de skall kunna samexistera fredligt på lika villkor. Finns ingen ömsesidighet hos de nämnda parasiterande eliterna. De anser sig vara förmer än alla andra.