Mikael Jansson – ”Jag tänker aldrig vara Putins femte kolonn”

Patrik Oksanen publicerar idag en intervju med SD försvarspolitiske talesman Mikael Jansson

”Bara för att det finns en överslätande liberalism från USA som sprider sig omkring så kan man ju inte ta ställning för en Hitlerliknande diktator i Ryssland. Ryssland är ingen stark demokrati, nya partier kan ju inte bildas och valresultaten verkar ju delvis kontrollerade. Man kan ifrågasätta demokratin i Ryssland väldigt starkt”

 

 

  • Grreger Hoffa

    Idiot om han tror vi har starkare demokrati i väst där våra politiker helt har glömt att demokratin utgår ifrån folket!

  • plexgear

    Demokratin i Ryssland är långt mer levande än den i USA. Det finns ca 200 partier i Ryssland och man har 5% som spärr för att komma in i Duman dvs deras riksdag. Mikael Jansson är en idiot

  • FM

    Jag kritiserade Björn Söder och Mikael Jansson för deras okunnighet i deras tidningsartikel (DN eller SvD) för inte så länge sedan. Uppenbarligen har han fortfarande inte förstått någonting vad det gäller utrikespolitik. Finns det någon i SD-toppen som har det?